Gelaagde tank

300 – 2200 liter

Verfijning tot in de details! Met de Eco-cell gelaagde tank van Fröling bieden wij u een warmte-management-concept dat indruk maakt met zijn speciale voorzieningen voor optimale opname en verdeling van energie.

De temperatuur lagen, nauwkeurig tot op de centimeter, garanderen maximale energieopbrengst en lage bedrijfskosten. Ongeacht het gebruik in combinatie met brandhout- of pelletverwarming, olie of gas gestookt, zonnepanelen, warmtepompen of warmteterugwinning is de Ökocell gelaagde tank de ideale oplossing voor warmteopslag.

Voordelen:

  • Kan perfect gecombineerd worden met verschillende warmte-generatoren
  • Hoge opbrengst door nauwkeurige temperatuur gelaagdheid in de tank
  • Hoge thermische prestaties dankzij CFK-vrije isolatie
  • Communicatie tank oplossingen mogelijk
  • Lambdatronic besturing  voor state-of-the-art energiebeheer
  • Lage bedrijfskosten

 

Informatie:

NIEUW: Fröling tanksystemen met sensorstrip

Fröling gelaagde tanks met een aansluitstrip voor een optimale positionering van de sensoren. Hierdoor kunnen meerdere sensoren worden gepositioneerd op elke gewenste hoogte en verplaatst worden zonder het legen van de tank. De etikettering van de sensor strip en de bijbehorende Fröling aansluitdiagrammen maken de sensoren uiterst eenvoudig te plaatsen en bieden veel verschillende opties. De tank systemen zijn ook ideaal om te combineren met andere energiesystemen.

NIEUW: Stelvoeten (optioneel)

Fröling opslagsystemen kunnen worden aangepast aan de vloer met behulp van de verstelbare voeten.