Tanksystemen

H2 Hygiënisch gelaagde tank

Opslagvolume 500 – 2.000 liter

Warmteopslag - verbrandingsketel van Froling Duurzaam verbranden met biomassa ketels PTH Hout CV

H2 Hygiënisch gelaagde tank

Met de hygiënisch gelaagde tank H2 kiest u voor een kwaliteitsproduct van Fröling, waarbij sprake is van een hygiënische warmwatervoorziening volgens het doorstroom principe. Het is een warmwater boiler en gelaagd buffervat in één.

Uw voordelen:

  • Precieze thermische gelaagdheid voor hoog rendement en lage bedrijfskosten
  • Hoge thermische prestaties dankzij CFK-vrije isolatie
  • Communicatie tank oplossingen mogelijk
  • Kan perfect gecombineerd worden met verschillende warmte-generatoren
  • Boiler en gelaagde tank in een

 

Informatie:

Altijd een Fröling-specialist in de buurt

Bekijk ons landelijk dealernetwerk. Iedere Fröling specialist heeft zijn eigen specialisatie en is actief in één of meerdere sectoren. Er is altijd wel een specialist in de buurt die u verder kan helpen.

> Technische details

> Brochure bekijken

> Informatie & Advies

Communicerende gelaagde tanks

Dankzij hun intelligente metingen kunnen Froling gelaagde tanks eenvoudig in de stookruimte worden geïnstalleerd. En in kamers met lage plafonds biedt Froling nog meer.

Er kunnen maximaal vier korte, slanke tanks worden samengevoegd met een exacte temperatuurlaag in alle tanks. Een ander voordeel is de snelle en eenvoudige montage, waarbij de tanks slechts 80 mm uit elkaar staan.

 

De gelaagde tanks kunnen zowel in een rij als onder een hoek worden opgesteld: Hierbij worden de aansluitkoppelingen in het midden onder een hoek van 90° op de gelaagde tank gemonteerd.

Aanschaf, Informatie & Advies

Bent u overtuigd van dit product? Wilt u het aanschaffen of meer informatie? Of heeft u een algemene vraag over het bedrijf? U kunt op verschillende manieren meer informatie krijgen.

Vraag meer informatie aan over alle Fröling producten