Hygiënisch gelaagde tanks

H3:  700 – 1500 liter

Met de hygiënisch Solar-gelaagde tank H3 krijg u een warmwater boiler, gelaagde tank en zonne-gelaagde tank in één product. Twee hoog vermogen solar spiralen garanderen een efficiënte afgifte van solar warmte.

Samen met de H3, kan het solar-systeem niet alleen gebruikt worden voor het verwarmen van water, maar kan het ook gebruikt worden voor ondersteuning van de verwarming. Dit betreft in het bijzonder de voorverwarming van het verwarmingswater met het onderste gedeelte van de tank, om hiermee het maximale rendement uit de zonne-energie te behalen. De H3 is uitermate geschikt voor een combinatie met hout, olie- of gasverwarming.

Informatie:

NIEUW: Fröling tanksystemen met sensorstrip

Fröling gelaagde tanks met een aansluitstrip voor een optimale positionering van de sensoren. Hierdoor kunnen meerdere sensoren worden gepositioneerd op elke gewenste hoogte en verplaatst worden zonder het legen van de tank. De etikettering van de sensor strip en de bijbehorende Fröling aansluitdiagrammen maken de sensors uiterst eenvoudig te plaatsen en bieden veel verschillende opties. De tank systemen zijn ook ideaal om te combineren met andere energiesystemen.

NIEUW: Stelvoeten (optioneel)

Fröling opslagsystemen kunnen worden aangepast aan de vloer met behulp van de verstelbare voeten.