Fröling stukhoutsystemen

Maak uw keuze: 

Voor stukhout wordt meestal gekozen als het gaat om ketels met een lagere capaciteit, goed voor de verwarming van een woning. De moderne biomassaverbrandingsketels van Fröling zorgen voor een optimale verbranding en zeer lage emissies. Stukhout is in Nederland overal goed verkrijgbaar.

Maak uw keuze

Aan de hand van de iconen (particulier, MKB/bedrijf, Agrarisch bedrijf en industrie) kunt u per ketel in één oogopslag de mogelijke toepassingen zien. Middels onze portal kan direct geheel vrijblijvend een offerte worden opgevraagd. Mocht u vragen hebben, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


PARTICULIER


MKB / BEDRIJF


AGRARISCH BEDRIJF


GROOT BEDRIJF / INDUSTRIE

stukhoutketel van Froling - verwarmen zonder gas.

S1 Turbo (15-20kW)  De compacte stukhoutketel

Geschikt voor:  

Brandstof: stukhout

Frölings stukhoutketel S1 Turbo combineert alle goede kenmerken van een ‘state of the art’ biomassaverbrandingssysteem. De op snelheid-geregelde ventilator zorgt voor een constante, optimale kwaliteit van verbranding. De S1 Turbo onderscheidt zich door de lage emissies en het geringe stroomverbruik.

S3 Turbo (20-45kW)  De stukhoutketel met bijzondere voordelen

Geschikt voor:    

Brandstof: stukhout

Met de S3 Turbo heeft Fröling zich volledig geconcentreerd op de belangrijkste kernpunten van een stukhoutketel. Hoogwaardige keteltechnologie voor een middenklasse prijs. De ketel hoeft slechts eenmaal per dag te worden gevuld. De gepatenteerde, cilindervormige hoog-temperatuur turbulator-verbrandingskamer zorgt voor uitstekende verbrandingswaarden.

S4Turbo (22-60kW)  De nieuwe generatie stukhoutketels

Geschikt voor:    

Brandstof: stukhout (optioneel met Pellet-unit)

Ontdek de wereld van de moderne stukhoutketeltechniek met de S4 turbo. De S4 Turbo is wereldwijd de enige stukhoutketel die ook leverbaar is met de innovatieve condensatietechniek, goed voor het A++ label! Met deze ketel kan een rendement van meer dan 100% worden behaald.

SP Dual ketel (22-40kW)  Twee systemen perfect gecombineerd 

Geschikt voor:    

Brandstof: stukhout en pellets 

De SP Dual stukhout en pelletketel combineert twee perfecte systemen.
De ketel voldoet aan alle eisen voor stukhout- en pelletbrandstof in twee aparte verbrandingskamers. Zéér efficiënt en zéér handig. De SP Dual zorgt bovendien voor lage emissies en energiekosten.

SP Dual Compact ketel (15-20kW)  Twee systemen perfect gecombineerd 

Geschikt voor:    

Brandstof: pellets en stukhout

De SP Dual compact combineert twee perfecte systemen (stukhout en pellethout).
De SP DUAL Compact is het kleinere broertje van de SP DUAL. De SP Dual Compact heeft dezelfde eigenschappen, maar is uitgevoerd in een kleiner formaat met een maximaal vermogen van 20 kW.

FKE Aqua (8 en 17kW)  De inbouwhaard van Fröling

Geschikt voor:    

Brandstof: stukhout

Fröling zet een nieuwe standaard met de watervoerende inzet-stukhoutkachel FKE AQUA. De FKE AQUA zorgt voor een aangename warmte in de woonkamer en de zichtbare vlam voor een prachtige ambiance. Het voorzetpaneel kan geheel naar eigen wensen worden aangekleed, bijvoorbeeld met natuursteen, tegel- of pleisterwerk.